Bastardo food tager udgangspunkt i at den gode ærlige og overraskende madoplevelse. Velbekomme.

Hvem er bag bastardo

Andreas Riis er kokken bag maden og menuerne i Bastardo Food. Han er både italiener og dansk. Han har arbejdet på adskillige af de gode, italienske restauranter i København, og har opbygget en solid erfaring indenfor såvel a la carte som storkøkken.

Andreas’ køkken repræsenterer en kærlighed til både den enkle og den finere madlavning, som helst skulle give gæsterne en fornemmelse af ren og skær nydelse.

Vores kunder

Uden vores kunder eksisterer vi ikke. Vi ved at man som kunde forventer en høj kvalitet og et produkt man kan regne med. Derfor er vores mad enkel men baseret på den gode råvare.

Kontakt os med ris eller ros eller spørgsmål på info@bastardostaff.dk eller ring på +45 31 38 50 01.

Food – maden fra bastardo

Grundstenene i Bastardo food er kvalitet, enkelthed og nysgerrighed. Vi blæser ikke noget stort op, men leverer et ærligt produkt.

Hvis I ønsker en specielt tilrettelagt menu sætter os ind i jeres behov. Ingen søger helt det samme. Kontakt os på info@bastardostaff.dk eller ring på +45 31 38 50 01.

Se vores eksisterende menuer her

staff – vores personale

Vi har en stor database med højt kvalificeret personale, kokke, serveringspersonale samt opvaskere og kan levere personale til enhver lejlighed.

Bastardos grundlag er internationalt, ligeledes er vores personale en international skare – men med det tilfælles at de brænder for det de laver.

Kontakt os på info@bastardostaff.dk eller ring på +45 31 38 50 01 hvis I ønsker personale til et arrangement.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.