Private dinning er muligheden for at få restaurant oplevelsen hjem i dit eget hjem. Du er selv med til at definere hvor mange retter, stil og stemning og så sammensætter Bastardo Food en menu, der passer til den specielle aften efter dit budget.
Nedenfor er præsenteret et par menueksempler til inspiration, men det kan også være en helstegt pattegris eller en stor paella.
Det er mulighed for at hyre både kok, tjener samt opvasker.
Kontakt os på info@bastardofood.dk eller ring på +45 31 38 50 01
Menu eksempel
Starter til champagne
Små crustiloner med snowcrab rilette, jomfruhummer mayo og syltede bøgehatte.
Små ristede focaccia med foie gras, æblekompot og jordskokke chips.
Middag
Carne battuta al coltello med bagna cauda dressing og radicchio mayo samt frisk høvlet trøfler.
Risotto di pannisa med bønner og salsiccia tilsmagt med Barbera og brøndkarse.
Ravioli al brasato med jordskokkecreme og chips samt smørstegte karl Johan.
Kronhjort filet med morkel sirup og syltede kastanjer, samt ristet polenta røget på hø serveret med smørstegt palmekål med æbler og hasselnødder.
Dessert
Pære i siruplage med bunnet og vanilje is og valnød krokant.
DKK 550 pr. person
Menu eksempel
Starter
Bruschetta med pata negra skinke og langtidsbagte San Marzano tomater.
Middag
Stegte kammuslinger med kørvel reduktion og hvide asparges toppet med ærteskud.
Friske linguine med fjordrejer bisque, stegte jomfruhummer toppet med courgetteblomster.
Risotto med timian og fersk stegt pata negra toppet med smørstegte morkler.
Kronhjort filet med kalve-demi-glass reduktion tilsmagt med brisler og serveret med pommes anne og sommer grønt.
Dessert
Rababer trifli med hvid chokolademousse tilsmagt med lime.
Dkk 600 pr. person
Menu eksempel
Velkomst starter
Flager af hvid chokolade med caviar
Små crustiloner med svampe skum og ristede patanegra
Stegt pighvar med brændt smør sauce tilsmagt med ingefær og skalotteløg serveret med kartofler creme.
Jordskokke suppe med jomfruhummer sirup, stegte kammuslinger samt jordskokker chips.
Risotto på 7 år lageret parmesan med friske hvide trøfler, dansk hummer samt olie af hummer essens.
Canelloni af anderilette serveret med en intens sky samt knoldselleri chips.
Iberiske svine nakkefilet braiseret i egne kæber samt Barbera. Serveret med bagte syltede og røget rødbeder og kinelle af bernaise smør.
Dessert
Bagt ananas i moscovado sukker med hjemmelavet kokos-is, fragilité af mandler og appelsinskal samt ristede flager af kokos.
Hjemmelavet små chokolader til kaffen.
Dkk 1250 pr. person